Velkommen til "Skilt, og hvad så nu?" – en bog om skilsmisse, der fokusere på tiden efter, til mænd og kvinder, der har været igennem en skilsmisse eller et brud, og søger hjælp til at skabe indre ro og stabilitet efter en kaotisk livsomvæltning.

Mit navn er Mette Egelund, og som skilsmissecoach ved jeg, hvor svært det kan være at finde sin vej, og sig selv igen efter et brud. 

Men med denne bog i hånden, vil du få den støtte, inspiration og vejledning, der vil kunne hjælpe dig med at skabe indre ro og stabilitet efter din skilsmisse.

Skilt, og hvad så nu?

Bogen er mere end blot en simpel guide. 

Med udgangspunkt i Mettes egen historie tager hun dig med ud i skilsmissens mange faser. Med sig har hun dygtige fageksperter, og et helt fællesskab af skilsmisseforældre bag sig, som giver deres bud på hvordan du skaber indre ro, og stabilitet efter din skilsmisse.

Det gode skilsmisseliv kommer du ikke sovende til, og i bogen ”Skilt, og hvad så nu?” får du en håndbog med redskaber, vejledninger og inspiration til hvordan du bl.a. håndterer alle følelserne, som opstår i forbindelse med en skilsmisse.

Du er ikke alene om følelser som forvirring, ensomhed, sorg og skyld. I bogen vil du ikke kun føle dig genkendt, men du vil også få plantet et håb om at du kan skabe et tilfredsstillende liv, for dig og dine børn efter en skilsmisse som du kan hvile i.

Med "Skilt, og hvad så nu?" har du en unik mulighed for at skabe indre ro og stabilitet efter din skilsmisse.

Kontakt mig

Hvad er hovedemnerne i min bog om skilsmisse og tiden efter?

Min bog om skilsmisse, er opdelt i flere sektioner, hvor jeg dækker en række emner, der er relevante for at hjælpe dig med at skabe indre ro, og stabilitet efter en skilsmisse. 

Nedenfor er en liste over de vigtigste emner i bogen:

I bogen lærer du;

  • Hvordan du bliver god til at nyde din alenetid.
  • Håndtere savnet efter dine børn i en deleordning.
  • Hvordan du bevarer roen, når alt omkring dig føles kaotisk og svært i kølvandet på en skilsmisse.
  • Hvordan du navigerer i kærlighed, og datingliv som alenemor/far.
  • Hvordan du håndterer sorgen over den knuste kernefamilie, og drømmen som brast.
  • Hvordan du vænner dig til det kontrastfyldte skilsmisseliv, og bruger det til at opnå drømme og mål, som før var sat til side for familielivet.
  • Hvordan du skaber nye relationer, som forstår hvad du gennemgår.
  • Hvordan du styrker dit selvværd som menneske og alenemor/far.
  • Skaber mere tryghed og livsglæde for dig og dine børn – Trods deleordning.
  • Hvordan du finder hjem til dig selv, og igen være skaber af dit eget liv og din lykke.

Bogen er en perfekt gaveidé til vennen eller veninden, som står overfor en skilsmisse, er i processen til at blive skilt, eller står på den anden side af skilsmissen. 

Med "Skilt, og hvad så nu?" i hånden, vil du føle dig mere selvsikker, mere positiv og mere klar til at tackle livet, som single mor eller single far. 

Hvis du er i balance, vil det smitte af på dine børn. Så sådan skaber du ikke kun indre ro og stabilitet for dig selv, men også for dine børn. 

Det starter hos dig og her er bogen, en rigtig god begyndelse for den enlige mor eller enlige far.

Kontakt mig for mere information

Hvis du er interesseret i at læse min bog om skilsmisse: "Skilt, og hvad så nu?", eller har spørgsmål til bogen, så kontakt mig på telefonnummeret 28 90 56 68, eller send en mail til kontakt@mette-egelund.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig 💗
 

mette

Bogen: Skilt, og hvad så nu?

250,00 kr

Reserver bogen til mig

Bogen;  Skilt, og hvad så nu? - Sådan skaber du ro og stabilitet efter din skilsmisse,  er skrevet af Mette Egelund og er en selvbiografisk selvhjælpsbog til dig, som står overfor en skilsmisse, hvor der er børn involveret eller lige er blevet skilt og synes det hele er lidt uoverskueligt og fyldt med modstand.

Bogen kan forudbestilles og forventes at kunne udgives og sendes ud i forsommeren 2023.