Tiden op til og efter en skilsmisse kan være rigtig svær, og tager hårdt på begge parter. En skilsmisse kan udløse krise, sorg og lavt selvværd der kan påvirke dagligdagen og livsglæden utrolig meget. De fleste har svært ved at komme videre efter skilsmissen, og med god grund.

Jeg Mette Egelund er en kærlighedscoach der hjælper dig videre efter en skilsmisse, eller efter et usundt forhold, hvor du måske har haft følelsen af at miste dig selv. Sammen opbygger vi dit selvværd så du igen kan finde din indre power frem, og så du kan få ny livsglæde. Jeg hjælper også med at rydde op i dine kærlighedsmønstre, så du på et tidspunkt kan opnå et nyt romantiske forhold, hvis det er det du drømmer om. 

Jeg tilbyder forskellige forløb hvor der både er 1:1 forløb, online kurser, workshops og større fællesskaber hvor man kan udvikle sig individuelt, eller sammen med andre. Jeg holder til i Brædstrup imellem Silkeborg og Horsens, men jeg tager imod klienter i hele landet.
Til højre på siden ses nogle af de forløb jeg har i øjeblikket. 

Kom videre efter skilsmissen

Lad mig hjælpe dig med at komme videre efter skilsmissen eller et usundt forhold, der har sat sine spor. Jeg hjælper dig med selvudvikling til at finde dig selv igen og heale, så du kan opnå en ny styrke.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at ringe til mig og høre om hvordan jeg kan hjælpe dig. Du kan ringe til mig på telefon 28 90 56 68, men er naturligvis også velkommen til at sende en mail til mig på kontakt@mette-egelund.dk. Jeg ser meget frem til at høre fra dig 💗

  • Rejs dig fra asken efter dit brud

Skilsmisse og brud giver os ar på sjælen og i hjertet. Gennem dette coaching forløb fokuserer vi på at du skal finde dig selv igen, og finde den seje stærke power woman frem. 
Se mere om kurset her

  • Ryd op i din kærlighedsbagage 

I dette coaching forløb hjælper jeg med at rydde op i din tidligere kærlighedsbagage, og ændre de uhensigtsmæssige kærlighedsmønstre. Her får du redskaber til at opnå det kærlighedsliv du går og drømmer om. 
Se mere om kurset her

  • Bad Ass Woman 

Bad Ass Woman er et online kursus der vil vende din smerte til styrke. Kurset er til dig, der er på en eller anden måde oplever udfordringer i kærlighedsrelationer. 
Se mere om kurset her

Se alle forløb her