Med vores retreats i Danmark, har du rig mulighed for at fordybe dig i din personlige udvikling, med den danske natur i din baghave. Her er der plads til at finde ro blandt skovens træer og det bakkede landskab.  

Mit navn er Mette Egelund, og i et helt tæt samspil med naturen og dens mange elementer, arbejder jeg selv og i samarbejde med andre på at åbne dit hjerte via healing og styrkelse af dit selvværd.  

Målet er at give dig mere mod og power til at indtage din plads her i livet. 

Hvad er et retreat og hvad betyder for dig efter et brud?

Et retreat, bedre kendt som tilbagetrækning, er et sted hvor du kan trække dig fra dagligdagens stress og pres. 

Du får her tid til at mærke dig selv på ny, og tænke over hvor du befinder dig i tilværelsen. 

Ligeledes kan et retreat, hjælpe dig med at finde ud af hvor du er på vej hen, samt åbne for nye idéer og inspiration, til den hverdag du efterfølgende vender tilbage til. 

Med et retreat hos mig, er fokusset på kvinder der som efter brud/skilsmisse, har svært ved at få omvæltningen i deres liv til at hænge sammen. 

Vi går på de omtalte retreats derfor ind og arbejder med følgende:

  • Mod på at give slip på det som holder dig tilbage.
  • Mod til at give slip på gammelt jeg.
  • Mod til at turde at opsøge kærligheden på ny.
  • Mod til både at være alene MEN samtidig også glad.
  • Mod til at have tillid og ind imellem være sårbar. Det er vi alle til tider!
  • Mod til at være tro mod dig selv.
  • Og mere til

Generelt set handler et retreat om at få dig videre, genopfrisket med mod på den nye hverdag og dig selv. 

Her kan du være den kvinde som allerede er i dig, som skal findes frem og stråle om kap med månen og solen – på selv de mørkeste dage

Tilmeld dig et af vores retreats Danmark 

Vores workshops og retreats, har fokus på at der ikke er for mange på en gang. Retreats Danmark er også kun for kvinder, da det skaber mulighed for trygge rammer, hvor der er plads til at være sårbar og åben, med det mere intime og lukket space. 

Hvis du skulle være interesseret kan du allerede nu, tjekke vores workshop og retreats Danmark, hvor vi løbende vil ligge tilbud op. 

Lige nu har kan du for eksempel læse mere om forløbet “fra frygt til mod”, hvor vi tager en tur til Sukkertoppen, syd for Skanderborg og får en dag til at gå med undervisning, hands on øvelser og visualiseringer i Jurten, hvor Gudenåen løber lige forbi.

Har du yderligere spørgsmål, eller interesseret i at høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 28 90 56 68, eller ved at skrive en mail til kontakt@mette-egelund.dk.

Jeg holder primært til i Brædstrup mellem Silkeborg og Horsens, men tilbyder online kærligheds coaching, og fysiske workshops samt retreats til alle der ønsker det i hele landet.