Empowerment retreat – Styrk din manifestationsevne og luk kærligheden ind.

Vil du gerne blive mere modig i dit kærlighedsliv? Få mere selvindsigt og styrke? Og er du klar på at hive naturens elementer ind som værktøj til healing og indre power?

Så læs mere om workshoppen og haps en plads – Der er nemlig max plads til 10 deltagere.

Læs mere og tilmeld dig her


Genfind livsglæden efter hjertesorg

Vidste du at de kærlighedshormoner du mister ved kærestesorg, kan genaktiveres uden en kæreste?

Der er rigtig mange ting du selv kan gøre, for at genfinde livsglæden efter et svært brud. Jeg er selv ekspert i netop dette og har valgt at dele mine 10 mest effektive råd og værktøjer til at genskabe de glædeshormoner, som får dig videre fra din hjertesorg.

Få tilsendt gratis E-guide


Ryd op i dine kærlighedsmønstre

I dette individuelle coaching forløb får du ryddet op i din kærlighedsbagage, brudt uhensigtsmæssige kærlighedsmønstre og får samtidig værktøjer til at manifestere det kærlighedsliv du drømmer om.

Se forløb


Kærlighedsklubben

Ønsker du at være en del af et fællesskab hvor der arbejdes med selvudvikling på et højt plan, med særlig fokus på dating, kærlighed og forhold?

Så er kærlighedsklubben for dig.

Bliv medlem


Bad Ass Woman | 50 % rabat - udgår 01/06-2023

Er du klar til at blive en bad ass woman?

Dette er et online kursus til dig, som har det svært med sig selv og derfor er udfordret på dine kærlighedsrelationer på den ene eller anden måde.

Se onlinekursus


Kys nu det satans singleliv

Er du klar til den helt store transformation  i dit kærlighedsliv? Her får du hjælp til at slippe fortiden, leve mere i nuet og skabe nye og sundere mønstre i kærlighed. Det er her du beslutter dig for at rejse dig fra asken og blive den livsglade kvinde, som du længes efter at være.

Se forløb


Slip dine kærlighedsskygger | 50 % rabat - udgår 01/06-2023

I denne online workshop opløser vi dine kærlighedsskygger

På online workshoppen Slip dine kærlighedsskygger og elsk dig selv noget mere - vil du få helt konkrete 'how to' øvelser.

Se online workshop


Vælg rigtig i kærlighed | 50 % rabat - udgår 01/06-2023

Find og lev efter dine dybeste kærlighedsværdier

Hvad er en værdi?
Og nu mener jeg ikke værdi i form af penge. Nej, jeg mener livsværdier og i særdeleshed i kærlighedsværdierne. En kærlighedsværdi er en tilstand eller rent ud sagt en følelse. En følelse, som du bliver nød til at stræbe efter at have, for at føle ægte i livsglæde.

Se onlinekursus