Tiden efter en skilsmisse kan være svær, uanset om det var dig eller din partner der gik. Det er en større livsomvæltning, særligt hvis der er børn involveret. Alt det nye kan virke overvældende og du oplever måske, at du mangler retning i livet, eller det er svært at finde sig til rette i den nye tilværelse, som enlig mor eller enlig far. 
Nogen har engang sagt, at noget skal brydes ned for at nyt kan bygges op.

Det er her jeg som din coach kommer ind i billedet, så du kan få det absolut bedste ud af livet, med din nye tilværelse efter skilsmissen. 
Mit navn er Mette Egelund, og jeg kan med skilsmisse coaching hjælpe dig med at styrke dit selvværd og give dig redskaber, til at kunne manifestere det drømmeliv, du nu skal ud at skabe dig.

Sammen finder vi livsglæden og den indre ro.

Hvad er skilsmisse coaching?

Skilsmisser er gennem de sidste mange år blevet hyppigere og hyppigere. 
Nogen oplever enten efter kort eller lang tid, at matchet mellem hinanden, den særlige gnist, bare ikke er der mere. 

Det kan være svært at vænne sig til at skulle være “alene” igen. Skilsmisse coaching, kan derfor netop være noget der er relevant for mange. Der findes derfor også en del coaches på området efterhånden. 

Forskellen på de mange coaches som mig, er at jeg ikke bare vil være endnu en coach. Jeg går i dybden med dig og dine mønstre samt blokeringer, der måtte påvirke dit selvværd, relation til kærligheden og nye liv efter skilsmisse. Og så har jeg selv været hele rejsen igennem i 2017, hvor jeg blev alene med to små børn, hvor det hele ramlede mildest talt.

Jeg har derfor både den faglige viden, men bestemt også livserfaringen, til at guide dig igennem de værste bølgeskvulp en skilsmisse kan give.
Forløbet med coaching, foregår ofte med flere samtaler over en periode, alt efter situation og behov. Men som udgangspunkt tilbyder jeg coaching forløb med 6 x 1:1 coaching a´en times varighed.

Med et forløb hos mig, arbejder vi i fællesskab med at genfinde dine ressourcer til at skabe indre ro og stabilitet i dit liv. Fordi når du kan give dig selv det, så vil det også smitte af på dine relationer og børn. 

Gendfind dig selv efter skilsmisse

Lad mig hjælpe dig igennem de udmattende skilsmisse faser, så du kan genfinde dig selv igen og stå endnu stærkere efter skilsmissen. Jeg holder til i Brædstrup mellem Silkeborg og Horsens, men jeg tager imod klienter i hele landet da jeg primært tilbyder online / telefoniske sessioner.
Ønsker du at høre mere om dine muligheder for skilsmisse coaching hos mig, er jeg at kontakte på telefon 28 90 56 68, såvel som på mail kontakt@mette-egelund.dk

Jeg kan også tilbyde dig forskellige online kurser, workshops og større fællesskaber, hvor du har muligheden for at udvikle dig individuelt.
Tilmeld dig helt gratis min facebookgruppe “Kærlighedscoaching & mentoring v/ Mette Egelund”. 
Gruppen er et fællesskab skabt til kvinder, som søger inspiration, sparring med andre kvinder, brevkasse og lives der kan give dig redskaber og værktøj, til hjælp af din personlige udvikling.

Du kan også nu forudbestille min kommende bog ”Alene og hvad så nu?”  En selvbiografisk selvhjælpsbog, der giver dig inspiration og værktøjer til at skabe ro og stabilitet, efter skilsmisse. Særligt med børn i bagagen.

Forudbestil den her:
Bog forudbestilling | Find svaret i dit hjerte (mette-egelund.dk)

Jeg ser meget frem til at høre fra dig 💗